Ajattelin nyt kirjoitella viikonlopusta ja neuvolakäynnistä, kun on aikaa kunnolla. Vapaapäivä koulusta jihuu!

Elikkäs torstaina meillä oli isukin kanssa neuvola, meillä ei mennyt siellä kun noin 30 min. Katsottiin minun paino, verenpaineet, kyseltiin vähän vointiani sekä miltä isukista tuntuu nyt kun aletaan mennä koko ajan vain eteenpäin. Ja mikä parasta, kuunneltiin sydänäänet! Se tunne kun kuulet sisälläsi pienet sydämentykytykset, teki minut maailman onnellisimmaksi ihmiseksi. Kaikki oli siis neuvolassa hyvin, seuraava aika onkin jo aatonaattona 23.12. Ja sitten päästään varailemaan aikaa rakenneultraan, elikkäs saatas varmaa sukupuolta sitten tietää ;)

IMG_1572-normal.jpg

Perjantaina ei taidettu tehä mitään ihmeellistä, ajoissa mentiin nukkumaan saunomisen jälkeen. Olin itse käynyt kaupoilla ostelemassa ensimmäisiä vauvanvaatteita, josta äitini sitten innostui ja halusi mennä ostamaan vauvalle yöpukuja, bodeja, housuja jne. Oli niin suloisia! Lauantaina oli kiva päivä. Ensin mentiin syömään isukin, miun äidin ja hänen miesystävän kanssa rossoon. Massu oli ihan täynnä. Sitten neljäksi olin varannut meille keilahallin, siellä pelattiin isukin vanhemmat ja miun vanhemmat vastakkain. Oli hauskaa :) Perjantaista vielä sen verran, että posti oli miut yllättänyt ja tuonut miulle uudet hiustenpidennykset, käytiin niitä laittelemaan miun ystävän kanssa.

IMG_1581-normal.jpg

Aika hieno paintmuokkaus, heh..

Tänään on päivä alkanut mahtavasti, ulkona paistaa aurinko ja lunta on niin paljon että se valaisee illat. Mie tykkään talvesta, mut en niinkään kylmyydestä. Tämmöisistä ilmoista tykkään. Ja en myöskään siitä ettei miulla oo lasitettua parveketta, koko parveke on täynnä lunta :D

IMG_1578-normal.jpgIMG_1579-normal.jpg

Antakaas miulle aiheita mistä kirjottaa :)

- Jessica