Tuntuu et aika on vaan vierähtänyt kun en oo tänne kirjotellut! En voi sanoa että kiire olisi ollut..

Itseasiassa miulla on ollut vähän yksitoikkoiset päivät työharjoittelun päätyttä, miun koulu alkaa siis vasta perjantaina eli ylihuomenna jo! Sittenpähän on päivisin muutakin kuin ihmeteltävää.

Nukun aamuisin noin 9-10 kun isukki menee töihin, siitä sitten aamukahvin pariin ja keksimään tekemistä. Tänään on ollu ihan kauhea keli, vettä tullut taivaan täydeltä ja ihana lumipeite sulamassa pois. Mie kun niin kerkesin tykästymään. On miulla onneks kuva eilisaamusta, kun oli pikkuisen pakkasta sekä ihanan lämmittävä aurinko.

IMG_1546-normal.jpg

Ihanan selviä nää miun laadukkaan Iphonen kuvat..

Noh, tosiaan tänään ei ole siis tullut oikein mitään tehtyä kun on ilma masentanutkin. Eilen käytiin äidin kanssa markkinoilla kattelemassa, mut ei sielläkään oikein mitään ostettavaa ollut. Ja aika hintavaakin on tänä päivänä markkinoilla esimerkiks vaatteet, hupparit, tms.

Huomenna olisi sitten toinen neuvola, oonhan mie sitäkin oottanut kuin kuuta nousevaa! Saa tietää että kaikki on hyvin ja muutenkin siellä on mukava käydä. Isukki alkaa olemaan myös pikkusen innoissaan tulevasta pikkusesta!

Jospa mie huomenna kirjottelisin enemmän, kunhan käyty neuvolassa ja pää toimisikin kunnolla! Oli tässä päivässä sentäs se hyvä asia, että sain miun tilaamani takin tänään! Nyt ei talvella palele ;)

IMG_1542-normal.jpg

RV 13+2

<3 Jessica