Noniin, saimpas ne kuvat lisättyä tänne koneelle! Noh katsotaan vielä, miten mie onnistun lisäämään ne tänne..

Eli siis, ei oikeestaan sen ihmeellisempiä kuvia, kohan tahdoin jotakin kuvia tänne laittaa :)

oikeinp%C3%A4in-normal.jpg

Siinä siis kaikessa lyhykäisyydessään, miun elämän tärkeimmät ja rakkaimmat ihmiset, äiti ja sisko. Ilman heitä mie en varmaan olis mitään, hyö on miulle kaikki kaikessa. Miulla ei pienempänä ollut mitään isä-tytär suhdetta, eikä mummoja kovin läheisiä, ei ukkeja tms. Ei ainakaan ketään sellaista, kenen kanssa olisi ollut enemmän tekemisissä. Siksi hyö on aina ollu miun se perhe <3 Niin tietysti, onhan tuo miun mies heti heidän jälkeen tärkein. ;) Ja kesällä tulossa uusi perheenjäsen. Siitä ollaan todella onnellisia!

muru-normal.jpg

Siinä hieman epäselvä kuva ensimmäisestä ultrasta, RV 11+2 oli tuolloin. En oo koskaan tuntenu itteeni onnellisemmaks, kun sillon kun näin pikkusen heiluttelemassa käsiä ja jalkoja. Se tais olla miun elämän yks onnellisimmista hetkistä. Kokoa tais olla pienet 4,6 cm. Niskaturvotus vain 1.1 ja se eka tulos tais olla viel pienempi, mut arvatkaa vaa muistanko sitä enää.. Taisin muutenkin sulkea korvat kaikelta mitä tapahtui ultrahuoneessa, kun tuijotin vain monitoria. Tulin sitten muistaneeksi että mites ne sydänäänet? Niin haltioissaan olin unohtanut kokonaan. Siellä ne kuului ja pikkuisella murulla kaikki oli hyvin <3 LA ei muuttunut, edelleen 1.6. Onnellinen <3

minions-normal.jpg

Meillä oli ton isukin kans tänää pienmuotoinen herkuttelupäivä. Elokuvina oli Itse Ilkimys sekä Itse Ilkimys 2! Ihan mahtavat elokuvat, sai kyl nauraa ihan kunnolla. Nyt on vaan maha ihan täynnä (Sen puol tuntia, kunnes taas on nälkä) ja kaikenlisäks turvonnu olokin. Oon koittanut vältellä etten söis itteeni ihan ähkyks, koska se turvonnu olo kestää. Noh minkäs teet ku herkkuja nii paljo et syö vaa :D Suosittelen kyl elokuvia kaikille, ketkä ei oo nähny!

Siinä taas vähän lukemista, kuvien kera!

-Jessica