Ajattelin nyt tehdä kotipostauksen, sain sen idean kun monella on blogissaan kuvia kodistaan. Kuvat on otettu miun surkeella Iphone4 eikä kuvanlaatu ole parhaimmasta päästä. Mut sentäs jotakin selvää saa ;) Ja vielä lisäks, tarkotus on muuttaa ennen vauvan syntymää kaksioon, tää on tämmönen miun söpö pikku yksiö :)

IMG_1502-normal.jpg

Haha tuo miun telkkari! Vanha kunnon putkitelkkari. Selvästi olen varmaan ainoa ihminen ilman tauluteeveetä? Noh, ei se mitään, on tuolla pärjätty mainiosti tähänkin saakka ja tullaan pärjäämään. Kyllä mie vielä siirryn nykyaikaan! Hieman kuihtunut kukka tuossa telkkarin vieressä.. Oon ehkä maailman huonoin kukkien kasvattaja.. Mut tuosta kellosta mie tykkään kovasti. Eikä tuommonen maksa jyskissä ku tais olla noin 15 euroo?

IMG_1501-normal.jpg

Siinä näkyyki vähän parveketta. Ei kovin hohdokkaassa kunnossa, pikkuiset linnut käy syömässä tuhkakupit ja muut rehut tuolta, turha sinne ees mitää laittaa. Tekokukat ne on vielä jättäneet rauhaan..toistaiseksi. Joten ei siitä parvekkeesta sen enempää.

IMG_1500-normal.jpg

Tässä asunnossa heti miusta oli kivoin homma, että vaikka on keittokomero niin tää on iso! Mahtuu keittiönpöytä kokonaan keittiön puolelle ja jää vähän tilaa kääntyilläkkin. Siinä on vieläkin miun synttäripäivän kukat :) No ei kai siitä sen enempää, siellä mie laittelen ruokaa kun jaksan.. No kyl mie kovasti koitan :D

IMG_1499-normal.jpg

Siinä miun hyllykkö. Mie en oo oikee varma et piänkö mie siitä vaiko en. Kulkenu se on mukana monessa muutossa, ja siinä se edelleen on. Kai mie siitä sit ees vähäsen tykkään. Imuri on oltava tuossa pistorasian lähettyvillä, uskokaa tai älkää ni imuroin paljon helpommin ku imuri on jo siinä niinsanotusti valmiina :p

IMG_1498-normal.jpg

Ihana, ihana ja vielä kerran ihana sohva <3 Mie en luopuis siitä kyl mistään hinnasta! Vaikka siinä kaikki mahdollinen elämisen jälki näkyy valkoisessa kankaassa, mut silti. Tuo on miun siskon ja se lainas sen miulle, kunnes muuttaa hänen miehensä kanssa isompaan asuntoon. Sit mie ehkä raaskin siitä luopuu ja ostan samanlaisen itelleni. Mut kyllähä tuo tuossa varmasti kerkee pari vuotta ainakin miun matkassa kulkemaan. Rakastan myös seinähyllyjä. Ne on niin kivoja seinällä, eikä näytä mitekää kököiltä. Tykkään.

IMG_1496-normal.jpg

Siinä miun alkovi. Ja miun ja isukin lepopaikka. Seinähyllyjä lisää, koska tykkään.

IMG_1494-normal.jpg

Hää on hieman sotkusen ja täyteenahdetun näkönen. Mut suihkuverho on kiva, mie pidän sinisestä, täs ei vaa miun vessanmattoo näy mut se on samaa väriä. Hyllyjä kaipais vessaan lisää et saisin ahdettua kaikki miun purkit ja purnukat johonkin :D

IMG_1495-normal.jpg

Viimeinen muttei vähäisin kuva. Eteinen. Peili vois tosin olla hieman pidempi, et näkis ihan koko vartalon siitä. Mut kelpaa se tollaisenakin. Radiota en ees kuuntele, se varmaan on tossa iha näön vuoksi :D Rakastan kaikkea tilpehööriä ja krääsää ja voisin ostaa sitä loputtomiin kaupoista. Ja tykkään myöskin sisustaa ja tää taitaa olla miun ensimmäinen asunto mihin oon 98% tyytyväinen! 2% johtunee siitä että tahon uuet matot..:)

-Jessica